صرفه جویی ۵۰۰هزار تنی خوراک دام با اجرای طرح کاهش سن کشتارمرغ

صادرات ۴۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ در هفت ماه امسال/ ایران عاری از آنفلوانزای حاد پرندگان
نوامبر 7, 2016
بیش از هشت میلیون قطعه مرغ گوشتی کشتار شد
نوامبر 7, 2016

صرفه جویی ۵۰۰هزار تنی خوراک دام با اجرای طرح کاهش سن کشتارمرغ

ایرنا     ۱۵ آبان ۱۳۹۵      

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی از اجرای طرح کاهش سن کشتار مرغ از آذرماه سال جاری خبر داد و گفت : با اجرای این طرح ۵۰۰ هزار تن در مصرف خوراک دام صرفه جویی می شود.
حسن رکنی در گردهمایی معاونان تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان های کشور در بابلسر با اشاره هزینه های۷۰ درصدی خوراک در تولید مرغ افزود : با اجرای طرح کاهش سن کشتار مرغ ، صرفه جویی مناسبی در مصرف خوراک طیور به دست می آید.
وی به تولید سالانه ۲ میلیون و ۱۰۰هزار تن گوشت مرغ و یک میلیون تن تخم‌ مرغ در کشور اشار کرد و گفت: سالانه ۸ میلیون تن خوراک طیور در کشور نیاز است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: دستورالعمل کاهش وزن کشتار مرغ ارسال شده که براساس آن از ابتدای آذرماه امسال عملیاتی می شود.
وی با بیان اینکه صاحبان مرغداری ها، تعاونی و اتحادیه ها نسبت به اجرای این طرح اتفاق نظر دارند، توضیح داد: همزمان با اجرای طرح، کشتار مرغ با وزن یک کیلو ۸۰۰ گرم تا ۲کیلو و ۲۰۰گرم انجام شود و تا پایان سال جاری نیز کشتار مرغ به وزن یک کیلو و ۲۰۰ گرم کاهش یابد.
وی تصریح کرد: تولید مرغ ۳۶روزه با وزن بسته بندی شده یک کیلو و۲۰۰گرم مورد نظر بازار صادراتی است و به طور یقین با کم شدن وزن مرغ و تعداد روزهای پرورش ، مصرف نهاده ها از جمله دان و دارو کم شده و درنتیجه هزینه تولید نیز کاهش می یابد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: با توجه به زیر ساخت های موجود در حوزه تولید و نیاز کشورهای همسایه به گوشت مرغ ، در صورت بهره برداری کامل از تمام زیر ساخت ها و تولید مرغ با وزن و سن کم تعیین شده ، می توانیم نقش فعال تری در بازارهای جهانی داشته باشیم.
رکنی با اشاره به اینکه سال گذشته ۷۰ هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر شد، اظهار کرد: در شش ماهه امسال ۴۰ هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر شده که با استمرار این روند صادرات تا پایان سال جاری به ۸۰ هزارتن خواهد رسید.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین به وجود مشکلات بیمه ای در صنعت دامداری و مرغداری اشاره کرد و گفت : باید رویکرد بیمه ای به سمت بخش خصوصی سوق پیدا کند و با تشکیل کارگروه مناسب در این راستا چاره اندیشی شود.
وی به اهمیت پرداخت به موقع غرامت به خسارت دیدگان بخش کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: اصلاح قوانین بیمه معمولی و تکمیلی دام وطیور بررسی شده است که صندوق بیمه کشاورزی باید نسبت به اجرای آن اقدام کند.
گردهمایی ۲ روزه معاونان تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان های کشور با هدف بررسی نحوه اجرای طرح کاهش سن ، وزن و کشتار مرغ گوشتی ، راهبردهای کلی صندوق بیمه کشاورزی در خصوص دام، طیور و آبزیان و ارائه گزارش اقتصاد مقاومتی حوزه دام و طیور جهاد کشاورزی از امروز آغاز شد و تا فرداد ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *