کاهش قیمت مرغ در آستانه ماه محرم

استفاده از داروی دیکلوفناک در صنعت طیور و دامپروری ممنوع شد
اکتبر 5, 2015
حمایت و نظارت جهاد کشاورزی بر زنجیره های تولید
اکتبر 18, 2015

کاهش قیمت مرغ در آستانه ماه محرم

ایسنا     ۲۰ مهر ۱۳۹۴      

عظیم حجت با بیان این‌که میزان تولید گوشت مرغ در سال جاری به حدود دو میلیون و ۱۰۰ هزار تن خواهد رسید، اظهار کرد: تولید روند خطی خود را از ابتدای امسال با نوسان کمتر از پنج درصد ادامه داده است و جوجه‌ریزی در ماه اخیر که تولید آن به این روزها می‌رسد، هیچ کمبودی نداشته و با توجه به این‌که تلفات غیرعادی در کشور گزارش نشده به نظر نمی‌رسد در ماه محرم با کمبودی مواجه شویم.
وی افزود: تا هفته گذشته قیمت گوشت مرغ حدود ۷۰۰۰ تا ۷۱۰۰ تومان بود اما از اواخر هفته گذشته تاکنون روند کاهشی قیمت گوشت مرغ در بازار آغاز شده است؛ به گونه‌ای که هر کیلوگرم از این محصول در مرغداری از حدود ۴۷۰۰ به ۴۳۰۰ تومان و در بازار مصرف از حدود کیلویی ۷۱۰۰ تومان به ۶۷۰۰ تومان رسیده است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد: حداقل قیمت منطقی که می‌تواند رضایت مرغدار و مصرف‌کننده را در بازار در بر داشته باشد کیلویی ۴۵۰۰ تا ۴۸۰۰ تومان برای تولید‌کننده و کیلویی ۷۰۰۰ تا ۷۲۰۰ تومان برای مصرف‌کننده است تا تولید‌کننده ضمن بهبود معیشت خود بتواند با سرمایه‌گذاری جدید از محل درآمد راندمان تولید خود را افزایش دهد.

صادرات به افغانستان روان‌تر از عراق
حجت همچنین از آغاز مجدد صادرات گوشت مرغ به افغانستان طی ۱۰ روز گذشته خبر داد و گفت: معمولا حدود ۹۰ درصد از صادرات گوشت مرغ به عراق و حدود ۱۰ درصد آن به افغانستان صورت می‌گیرد، اما پس از وقفه‌ای که در صادرات ناشی از شیوع آنفلونزای مرغی صورت گرفت همچنان صادرات گوشت مرغ به عراق با موانع و هزینه‌های اضافه برای صادر‌کنندگان انجام می‌شود اما صادرات به افغانستان چنین مشکلاتی ندارد.
وی اضافه کرد: با توجه به گزارش‌های رسیده از صادر‌کنندگان برای هر محموله ۵۰ تنی گوشت مرغ سفارت عراق سه برگه صادر می‌کند که مجموعا ۴۶۰ دلار برای صادر‌کننده آب می‌خورد و در واقع به همین میزان هزینه صادرات گوشت مرغ به عراق و قیمت تمام شده این محصول برای مصرف‌کنندگان عراقی بیشتر می‌شود.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی اعلام کرد: در صددیم با برگزاری جلسات مشترک با مسوولان سفارت عراق این هزینه‌ها را برای صادر‌کنندگان ایرانی و به نفع مصرف‌کنندگان عراقی به حداقل ممکن برسانیم، چرا که هرچقدر هزینه صادرات گوشت مرغ به عراق بیشتر باشد قیمت تمام شده برای مردم عراق نیز بیشتر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *